T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ELAZIĞ / MERKEZ - Elazığ Mesleki Eğitim Merkezi

Ali CANPOLAT - Müdür

Elazığ’ın Palu İlçesi’nde 1966 yılında doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Elazığ’da, yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümünde tamamladı.

Yaklaşık üç yıl özel sektörde reklamcılık ve satış danışmanlığı alanında çalıştı. Vatani görevini tamamladıktan sonra İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünün açmış olduğu memuriyet sınavını kazanarak 14.01.1993 Tarihinde Elazığ Emniyet Müdürlüğü Basın Protokol ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğünde memur olarak göreve başladı. Memuriyet görevi sırasında ayrıca Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü de bitirdi.

09.05.2000 Tarihinde emniyet teşkilatından ayrılarak Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğüne öğretmen olarak atandı. Değişik İlköğretim okullarında öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. 2003-2004 Eğitim öğretim yılında Elazığ Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nin açılmasına vesile oldu ve bu okula Gazetecilik Öğretmeni olarak görevlendirildi. Aynı okulda Müdür Yardımcısı, akabinde 2008-2009 Eğitim öğretim yılında okulun müstakil kurum olma sürecinde kurucu müdür olarak görev yaptı. Okul müdürlüğü sınavını kazanarak 2010 yılında kurucu müdürlük sonrasında okul müdürü olarak atandı. 2010-2018 yılları arasında  Necip Güngör KISAPARMAK Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü, 2018-2023 Yılları arasında Gazi Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi müdürü olarak görev yaptı.

2023 Yılı Ağustos ayında Elazığ Mesleki Eğitim Merkezine Müdür olarak atandı. Ayrıca Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Radyo - Tv ve Sinema Anabilim dalında yüksek lisans öğrenimini tamamladı. Evli ve 3 çocuk babasıdır.