ELAZIĞ / MERKEZ - Elazığ Mesleki Eğitim Merkezi

May

Ortaokul 7 ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik Mesleki ve Teknik Eğitim Okulları tanıtım toplantıları devam ediyor. Tanıtım ekibi bugün Arif Nihat Asya Ortaokulundaydı.

Nis

Elazığ Mesleki Eğitim Merkezi 11 ve 12. Sınıf Öğrencileri Altınçevre İlkokulu öğrencilerinin saç bakımların yaptı.

Nis

Okul tanıtım günleri kapsamında Elazığ Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ali CANPOLAT, Adalet Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Murat AKGEYİK ve alan şeflerinin katılımıyla Av. İbrahim GÖK Ortaokulu ve Çatalçeşme Borsa İstanbul Ortaokullarında mesleki ve teknik eğitim okulları tanıtım toplantısı yapıldı.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Mustafa BATMAZ ve Sezai KUCUM öncülüğünde 1-7 Mart tarihleri arasında Yeşilay Haftası kutlanmaya başladı.

Ock

Mesleki Eğitim Merkezinin iş ve işleyişi ile ilgili karşılaşılan sorunlar, beklentiler ve öneriler konulu toplantı Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Şube Müdürü Sayın Metin Özgen Başkanlığında yapıldı.